Avoimet työpaikat!

24.01.2022

HUOM: Työpaikat on täytetty. Kiitos kaikille hakijoille!

Haemme kahta työntekijää uuteen STEA-rahoitteiseen Oikeus kasvaa Suomessa -hankkeeseen. Hankkeessa tarjotaan maahanmuuttajaperheille kulttuurisensitiivistä tukea vaiheessa, jossa kodin turvassa kasvanut lapsi siirtyy yläkouluun, alkaa liikkua aiempaa itsenäisemmin ja kiinnittyy entistä vahvemmin kaveripiiriinsä. Hanke toteutetaan ajalla 2022-2024. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhtikuun aikana.

Työntekijät suunnittelevat, kehittävät ja toteuttavat toimintaa tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden työntekijöiden kanssa. Tehtäviin kuuluu asiakastyö, asiantuntija- ja verkostotyö sekä viestintä ja markkinointi.

Tarjoamme innovatiivisen ja kiinnostavan työn kannustavassa ja ammattitaitoisessa monikulttuurisessa työyhteisössä. Meillä työntekijänä pääset vaikuttamaan omaan työhön ja sen kehittämiseen ja omalla osaamisellasi pääset rakentamaan työpaikasta entistä paremman.

Odotamme hakijalta:

• soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali-, terveys- tai kasvatusala)

• asiakastyön osaamista ja työkokemusta nuorten ja vanhempien kanssa työskentelystä

• kehittävää ja tavoitteellista työotetta

• joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä

• hyviä työyhteisötaitoja

Eduksi katsotaan kokemus projektityöstä, alueen verkostojen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus. Työaika on joustavaa, se voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valittavan tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote työnantajalle ennen työtehtävän alkamista.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Työhakemus ja ansioluettelo lähetetään palkkatoiveineen sähköisesti 28.2. mennessä osoitteeseen: info@mvkk.fi

Lisää tietoa: Hatice Kütük, 040 681 8457

Lue mitä mvkk:ssa tapahtuu

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.