Etsimme työntekijää!

01.11.2022

HUOM: Paikka on täytetty!

Mvkk hakee työntekijää STEA-rahoitteiseen Oikeus kasvaa Suomessa -hankkeeseen.

Hankkeessa tarjotaan maahanmuuttajaperheille kulttuurisensitiivistä tukea vaiheessa, jossa kodin turvassa kasvanut lapsi siirtyy yläkouluun, alkaa liikkua aiempaa itsenäisemmin ja kiinnittyy entistä vahvemmin kaveripiiriinsä. Hanke toteutetaan ajalla 2022-2024. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työntekijä suunnittelee, kehittää ja toteuttaa toimintaa tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden työntekijöiden kanssa. Tehtäviin kuuluu asiakastyö, asiantuntija- ja verkostotyö sekä viestintä ja markkinointi.

Tarjoamme innovatiivisen ja kiinnostavan työn kannustavassa ja ammattitaitoisessa monikulttuurisessa työyhteisössä. Meillä työntekijänä pääset vaikuttamaan omaan työhön ja sen kehittämiseen ja omalla osaamisellasi pääset rakentamaan työpaikasta entistä paremman.

Odotamme hakijalta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali-, terveys- tai kasvatusala)
  • asiakastyön osaamista ja työkokemusta nuorten ja vanhempien kanssa työskentelystä
  • kehittävää ja tavoitteellista työotetta
  • joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • hyviä työyhteisötaitoja

Eduksi katsotaan kokemus projektityöstä, alueen verkostojen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus. Työaika on joustavaa, se voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valittavan tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote työnantajalle ennen työtehtävän alkamista.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Työhakemus ja ansioluettelo lähetetään palkkatoiveineen sähköisesti osoitteeseen: info@mvkk.fi

Lue mitä mvkk:ssa tapahtuu

Hiihtolomatoimintaa 12-16-vuotiaille

Hiihtolomatoimintaa 12-16-vuotiaille

Tule viettämään kivaa hiihtolomaa kanssamme. Tiistaina tanssitaan ja torstaina katsotaan elokuvaa. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Molemmat tapahtumat järjestetään keskustan kohtaamispaikassamme Juseliuksentalon 3. kerroksessa, osoitteessa Uudenmaankatu 1,...

lue lisää

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *