Etsimme työntekijää!

01.11.2022

HUOM: Paikka on täytetty!

Mvkk hakee työntekijää STEA-rahoitteiseen Oikeus kasvaa Suomessa -hankkeeseen.

Hankkeessa tarjotaan maahanmuuttajaperheille kulttuurisensitiivistä tukea vaiheessa, jossa kodin turvassa kasvanut lapsi siirtyy yläkouluun, alkaa liikkua aiempaa itsenäisemmin ja kiinnittyy entistä vahvemmin kaveripiiriinsä. Hanke toteutetaan ajalla 2022-2024. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työntekijä suunnittelee, kehittää ja toteuttaa toimintaa tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden työntekijöiden kanssa. Tehtäviin kuuluu asiakastyö, asiantuntija- ja verkostotyö sekä viestintä ja markkinointi.

Tarjoamme innovatiivisen ja kiinnostavan työn kannustavassa ja ammattitaitoisessa monikulttuurisessa työyhteisössä. Meillä työntekijänä pääset vaikuttamaan omaan työhön ja sen kehittämiseen ja omalla osaamisellasi pääset rakentamaan työpaikasta entistä paremman.

Odotamme hakijalta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali-, terveys- tai kasvatusala)
  • asiakastyön osaamista ja työkokemusta nuorten ja vanhempien kanssa työskentelystä
  • kehittävää ja tavoitteellista työotetta
  • joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • hyviä työyhteisötaitoja

Eduksi katsotaan kokemus projektityöstä, alueen verkostojen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus. Työaika on joustavaa, se voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valittavan tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote työnantajalle ennen työtehtävän alkamista.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Työhakemus ja ansioluettelo lähetetään palkkatoiveineen sähköisesti osoitteeseen: info@mvkk.fi

Lue mitä mvkk:ssa tapahtuu

Tervetuloa Monikulttuuriseen Itsenäisyysjuhlaan!

Tervetuloa Monikulttuuriseen Itsenäisyysjuhlaan!

Tervetuloa Monikulttuuriseen Itsenäisyysjuhlaan 1.12.2022 klo 18.00—20.00 Turun VPK-talolle!Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropolsurveys.com/S/253C5964719C15EC Juhla on kaikille avoin ja maksuton! Ohjelmassa: • Monikulttuurisuusneuvoston tervehdys• Pormestari...

lue lisää
Tervetuloa seminaariin!

Tervetuloa seminaariin!

Tervetuloa mukaan Turun monikulttuurisuusneuvoston järjestämään Antirasismi Turun päätöksenteossa, kasvatuksessa ja opetuksessa -seminaariin. Tilaisuus on keskiviikkona 16.11.2022 kello 17-19 Turun pääkirjaston studiossa (Linnankatu 2). Tilaisuuden tavoitteena on...

lue lisää

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *