Lasten kerhot 

Järjestämme 6-12-vuotiaille lapsille monipuolista ja maksutonta kerhotoimintaa osaavien ohjaajien johdolla. Liikuntakerhoissa pääset kokeilemaan uusia urheilulajeja ja pelaamaan esimerkiksi jalkapalloa! Kesäkaudella tyttöjen liikuntakerho kokoontuu maanantaisin ja poikien keskiviikkoisin. Varissuolla olkkarihetki on samaan aikaan sekä vanhemmille että lapsille. Vanhemmilla on mahdollisuus rentoon yhdessäoloon, vertaistukeen ja halutessaan käsitöihin, kun lapsille on ammattitaitoisen ohjaajan seurassa tarjolla askartelua ja pihapelejä. 

Omakieliset lastenkerhot

Omakieliset lastenkerhot tukevat lasten äidinkieltä ja monikielisyyttä. Lapset pääsevät kerhoissa harjoittelemaan sosiaalisia taitoja, leikkimään ja askartelemaan muiden lasten kanssa. Syksyllä jatkuvat somalinkielinen ja venäjänkielinen kerho ja uutena omakielisenä kerhona aloittaa turkinkielinen kerho. 

Tule rohkeasti tutustumaan kerhotoimintaamme! Syksyn ryhmätoiminta alkaa viikolla 37 (alkaen 12.9.) Aikataulu julkaistaan elokuussa, pysy kuulolla! 

Arabiankielinen lastenkerho

Somalinkielinen lastenkerho

Venäjänkielinen lastenkerho

Lasten liikuntakerho

Lasten metsäsalapoliisi-kerho

Lue mitä mvkk:ssa tapahtuu

Oikeus kasvaa Suomessa -hanke

Oikeus kasvaa Suomessa -hanke

Huhtikuussa 2022 käynnistyi uusi hanke. Siinä tullaan tarjoamaan perheille kulttuurisensitiivistä tukea vaiheessa, jossa kodin turvassa kasvanut lapsi siirtyy yläkouluun, alkaa liikkua aiempaa itsenäisemmin ja kiinnittyy entistä vahvemmin kaveripiiriinsä. Hanke...

lue lisää